Българският нападател Димитър Бербатов отбеляза нов гол с екипа на

...
Българският нападател Димитър Бербатов отбеляза нов гол с екипа на
Коментари Харесай

Бербо отново бележи за "Тотнъм". Този път на новия стадион

Българският нападател Димитър Бербатов означи нов гол с екипа на " Тотнъм ". Не, футболистът не се е завърнал в игра за някогашния си отбор, в който се подвизаваше от 2006 до 2008 година Той се причисли към легендите на лондонския гранд за мача против най-хубавите футболисти, играли в " Интер ", с който бе открит новият стадион на англичаните.

Снимка: Reuters

Пред 50 000 фенове на новия " Уайт Харт Лейн ", който се чака публично да отвори порти за мачове на мъжкия отбор на " Тотнъм " на 3 април, Бербатов влезе като запаса на мястото на Роби Кийн през второто полувреме.

Снимка: Reuters

Българинът, който има 70 мача и 27 гола за " шпорите " в кариерата си, се разписа с глава в 68-ата минута.

Иначе феновете по трибуните видяха мач с доста голове, който за тяхно отчаяние приключи с победа за легендите на " Интер " с 5:4.



Това е втори мач, който се играе на новото оборудване на клуба. Юношите на " Тотнъм " имаха достойнството да играят първи на стадиона, чийто градеж стартира през 2016 година
1 милиарда паунда за съвсем 2 минути: Как построиха новия стадион на " Тотнъм "? (ВИДЕО) Юношите на "шпорите " ще играят първи на новото съоръжение
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР