Българският морски флот има своето ново красиво лице и това

...
Българският морски флот има своето ново красиво лице и това
Коментари Харесай

Красивото лице на българския флот: Какво накара тази хубавица да се отдаде на морето и да загърби изкушаваща кариера (СНИМКИ)

Българският морски флот има своето ново красиво лице и това е очарователната Златомира Стойчева. Тя е кадър на Военноморската академия във Варна, която приключва с отличие и получава няколко награди за представянето си в образователното заведение. Сред тях са хубав кортик и специфична картина, която тази година е връчена за първи път. Вече втори месец Злати работи по специалността си като шеф на Център за осведомително обезпечаване на морския ни флот. Тя се занимава най-вече с компютърни системи и външна страна. Като дребна 23-годишната хубавица мечтае да стане детска учителка. В гимназията пък получава примамлива оферта – да стане модел. „ Предложението беше изкушаващо, само че човек би трябвало да подрежда вярно целите си.
 Красивото лице на българския флот: Какво накара тази красавица да се отдаде на морето и да загърби изкушаваща кариера (СНИМКИ)
 Красивото лице на българския флот: Какво накара тази красавица да се отдаде на морето и да загърби изкушаваща кариера (СНИМКИ)

Аз персонално считам, че хубостта е до време и не скърбя за направения избор “, описа Златомира Стойчева пред бТВ. За решението способства и майка й, която също служи във флота. Злати си спомня, че при започване на следването е имала случаи, в които са я подценявали, само че всичко това е към този момент минало. Понякога се е затруднявала от физическите натоварвания по време на ежедневните физзарядки, които започвали в 5,55 часа сутринта. „ Като всяка жена и аз обичам да отстранявам време за себе си, да се гримирам, а когато виждам в дрешника си постоянно ми се коства, че имам малко облекла “, споделя още Златомира, която обаче наред с това е усвоила до съвършенство и фамозния моряшки възел.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР