Българският ММА боец Мариян Димитров прекъсна серията си от две

...
Българският ММА боец Мариян Димитров прекъсна серията си от две
Коментари Харесай

Мариян Димитров се върна към победите на SENSHI 16

Българският ММА войник Мариян Димитров прекъсна серията си от две следващи загуби с експресна победа на събитието SENSHI 16. Боецът от Стара Загора нокаутира съперника си в границите на 30 секунди при завръщането си на кръга на SENSHI.

В негова жертва се трансформира Ламин Гайе от Испания, който падна на земята след първата офанзива на Димитров и изпадна в глуха отбрана. Българинът засипа противника си с удари и не му остави късмет да се отбрани, което докара до намесата на основния рефер.

View this post on Instagram
A post shared by Senshi (@senshi.gala)

На шестнадесетото издание на SENSHI още петима български бойци премериха сили с задгранични състезатели. Михаил Велчовски, който одобри дуел на SENSHI единствено с ден предупреждение, позволи загуба в борбата си с испанеца Еди Руиз. 

Митко Илиев, Атанас Божилов и Драгомир Петров имаха сложни дуели, само че въпреки всичко надвиха със съдийски решения над противниците им. Александър Петров стигна додопълнителен четвърти рунд в трагична борба за край на галавечерта. След 12 минути здрава борба той надви със съдийско решение над Франджис Гома. 

View this post on Instagram
A post shared by Senshi (@senshi.gala)

SENSHI 16 се организира в град Варна в Двореца на културата и спорта. На събитието присъединяване взеха 26 бойци от 15 страни.

Снимка: SENSHI
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР