Българският мебелен бранд откри първия си шоурум в град Севлиево,

...
Българският мебелен бранд откри първия си шоурум в град Севлиево,
Коментари Харесай

Ново попълнение по пътя на успеха

Българският мебелен бранд откри първия си шоурум в град Севлиево, като това е и 46-тия обект на Мебели Виденов в страната. Той предлага подготвени интериорни решения, голям брой комбинации и хрумвания за обзавеждане на дома, както и многообразие от цветове, стилове и размери на атрактивни цени.

На повърхност от 267 кв. м., обектът предлага богат подбор за обзавеждане на дневна, кухня и столова, спалня, детска стая, артикули от категория „ Матраци “, както и особено обособена зона „ Домашен текстил “. Клиентите могат да открият и закупят на място в магазина артикули и от категория „ Аксесоари и украса “.

Новият магазин в град Севлиево следва дълготрайната тактика на компанията за създаване на огромни и просторни обекти, в които клиентите се усещат удобно, следвайки международните трендове за позициониране на търговски обекти в ритейл паркове.

От веригата показват, че се стремят да са все по-близо до своите клиенти и да усъвършенстват тяхното преживяване както онлайн, по този начин и във физическите магазини, като оферират налични мебели и аксесоари за дома.

Новият магазин се намира на ул. Никола Петков 41, Ритейл парк. Работното време на обекта е всеки работен ден от 10:00 до 20:00 часа, а събота и неделя от 10:00 до 19:00 часа, като в идващия месец клиентите му ще могат да се включат в лотария с награди.

Мебели Виденов стартира своето развиване преди повече от 30 години като дребен фамилен бизнес, който последователно се трансформира в водач на пазара. Компанията разполага със лична логистична мрежа, а зад сполучливото ѝ развиване стоят над 1600 чиновници.

Днес, с изключение на в България, марката развива активност на територията на Гърция, Румъния, Северна Македония, Албания и Унгария, с помощта на своя онлайн магазин.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР