Българският лекарски съюз започва кампания в помощ на лекарите, които

...
Българският лекарски съюз започва кампания в помощ на лекарите, които
Коментари Харесай

БЛС с кампания в помощ на лекарите, търсещи работа

Българският лекарски съюз стартира акция в помощ на лекарите, които търсят работа, и лечебните заведения, които набират медици. 

На особено създадена секция на уеб страницата на БЛС под надпис: „ Кариери “ всекидневно ще се разгласява информация за свободните работни места за лекари в страната. Всички лечебни заведения, медицински центрове, общини от цялата страна, РЗИ и други, могат да подават обявите си за вакантни места към централата на БЛС, а информацията ще се разгласява гратис на уеб страницата на БЛС.

За задачата е належащо лечебните заведения да изпратят имейл на [email protected] с попълнена бланка, съдържаща информация за вакантното място, условията към претендента и изискванията на работа и други /Бланката може да намерите /.

Публикувани на едно място всички разгласи ще бъдат от изгода за търсещите работа лекари, които бързо могат да намерят нужната им информация.

Какво би трябвало да създадат лечебните заведения в случай че желаят да се разгласява публикация за работа на уеб страницата на БЛС:

- Да изпратят  имейл на [email protected] с попълнена бланка;

- Да посочат имейл и/или телефон на разположение за контакт, към което да бъдат подавани кандидатурите за работа.

Обявите ще се разгласяват за период от един месец. След неговото приключване, в случай че обявата към момента е настояща и би трябвало да бъде възобновена, е належащо да позвънят на тел: 0898 48 35 97 или да пишат на имейл: [email protected].
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР