Българският гранд е все по-близо до това да преодолее наложената

...
Българският гранд е все по-близо до това да преодолее наложената
Коментари Харесай

Ганчев плаща - ФИФА вдига забраната: ЦСКА с новите срещу Локо София?

Българският гранд е все по-близо до това да преодолее наложената от ФИФА възбрана за картотекиране на нови футболисти, твърди " Блиц ".
* Припомняме, че и на този стадий " армейците " към момента не могат да записват зимните си попълнения Маурисио Гарсес и Браян Морено.
Изданието написа, че тази заран (9 февруари) Гриша Ганчев е направил банков превод към заинтригуваните лица, с който са погасени част от отговорностите към Юнес Бенжелюн и компания.
Допълва се, че в Борисовата градина чакат ФИФА да вдигне възбраната за картотекиране най-късно до идния петък, 11 февруари.
Футболистите на Стойчо Младенов започват пролетния дял от Първа лига на 13 февруари (неделя) с посещение на Локомотив София в отсрочен мач от 4-ия кръг на шампионата. Къде ще се организира този конфликт и какви са цените на билетите за него -

Ако информацията е вярна, то ЦСКА най-вероятно ще може да разчита на новите си играчи в борбата против " железничарите ". " Армейците " са на второ място във краткотрайното класиране с 40 точки - две по-малко от (при еднакъв брой мачове).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР