Българският гранд е напът да привлече креативен полузащитник или под

...
Българският гранд е напът да привлече креативен полузащитник или под
Коментари Харесай

ЦСКА вади 1 млн.лв. за "най-големия трансферен удар през последните години"

Българският гранд е напът да притегли изобретателен полузащитник или чартърен, или за непрекъснато, твърди " Блиц " в днешния 26 януари!
Изданието написа, че притежателят на " армейците " Гриша Ганчев е заделил половин милион евро за задачата, а това ще бъде " най-големият трансферен удар през последните години "... Пояснява се още, че по-голямата част от тази сума е пристигнала от изходящите прехвърляния на Карол Метс в Цюрих и на Пламен Гълъбов в Макаби Нетаня.
Интересът на ЦСКА е ориентиран към четирима играчи - двама от португалския Елит и по един от френския и нидерландския шампионат. " Блиц " твърди, че се водят усилени договаряния с всеки един от тях и в най-скоро време ще бъде изпратена публична оферта за едно от имената.
Единият от двамата португалци се споделя Диого Коща Пинто, роден е през 1999 година и е младеж на гранда Бенфика. Той има мачове за втория тим на " орлите ", а сега играе във втородивизионния Ещрела Амадора!
По-рано през днешния ден в медийното пространство пък се появи изявление с някогашния треньор на Лудогорец Станислав Генчев, който уточни по какъв начин съгласно него ще приключи сезон 2021/22 в родната Първа лига - прочетете думите му
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР