Българският футболен съюз представи две нови технически партньорства в подкрепа

...
Българският футболен съюз представи две нови технически партньорства в подкрепа
Коментари Харесай

БФС представи две нови партньорства в подкрепа на футболното съдийство

Българският футболен съюз показа две нови механически партньорства в поддръжка на родните футболни съдии на публична конференция в Национална футболна база „ Бояна “, написаха от централата. Компаниите Money+ и Fuel Card, част от холдинга Финанс Плюс Мениджмънт Холдинг, ще подкрепят арбитрите ни през идващите два сезона. Спонсорско-рекламният контракт ще има освен финансова, само че и логистична част – 170 от българските рефери ще получат специфични карти за зареждане на гориво, с което ще бъде улеснен техния превоз в границите на страната.

„ Основната причина да се ангажираме с този план е фактът, че виждаме голямо развиване в българското съдийство напоследък. Приветстваме напъните и старанието на Българския футболен съюз в тази тенденция – самото привличане на световноизвестно име като Виктор Кашай за ръководител на Съдийската комисия е голям триумф и имаме вяра, че новото ни партньорство ще способства за развиването на арбитрите у нас “, съобщи маркетинг мениджърът на компанията Таско Тасков и добави, че има желание да се провеждат спомагателни маркетингови интензивности, както и гласоподаване за арбитър №1 след всеки минал кръг.

От своя страна ръководителят на Семеен кодекс Виктор Кашай също акцентира позитивните инициативи, свързани с българското съдийство, включително новата образна еднаквост на арбитрите и контракт за екипировка с известната италианска марка Macron.

От идната седмица българските рефери ще носят логата на двете компании на новите си екипи, а в близко бъдеще ще започват и спомагателните взаимни интензивности на БФС и Финанс Плюс Мениджмънт Холдинг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР