Българският футболен съюз и онлайн стрийминг платформата MyCujoo подписаха тригодишен

...
Българският футболен съюз и онлайн стрийминг платформата MyCujoo подписаха тригодишен
Коментари Харесай

Мачовете от Трета лига вече ще се излъчват онлайн

Българският футболен съюз и онлайн стрийминг платформата MyCujoo подписаха тригодишен контракт, съгласно който дуелите от Трета лига ще се излъчват в действително време в интернет. Новината бе оповестена на клубовете-участници, участвали на тегленето на жребия за новия сезон от Югозападната Трета лига. Именно с нея ще дебютира предаването на мачовете от третото равнище на футбола ни, като за задачата представители на всички тимове ще получат нужното техническо съоръжение, закупено за потребностите им от БФС. Инвестицията от страна на централата е на стойност над 50 хиляди лв., отпуснати по самодейност персонално на президента Борислав Михайлов.

" От историческа позиция третодивизионният футбол е извънредно значим за MyCujoo ", съобщи изпълнителният шеф на компанията Педро Преса.

" Съвместните ни действия с португалската, датската и швейцарската федерации реализираха голям триумф - а България, с 64 отбора на това равнище, е съществено предизвикателство от позиция на дигитализирането и популяризирането на нискоразредния футбол ", добави той.

 Ангел Грънчов ще играе в Миньор (Перник)
Ангел Грънчов ще играе в Миньор (Перник)

Юношата на ЦСКА най-сетне си откри тим

Успоредно с видео наличието, от началото на новия сезон на платформата ще могат да се намерят детайлни статистики за всеки един дуел.

" Вече съвсем една година си сътрудничим с MyCujoo, като излъчваме мачове на юношите до 19 и до 17 години, както и националните тимове по футзал ", разяснява заместител изпълнителният шеф на БФС Павел Колев.

" Досегашната ни работа ни увери, че платформата прибавя стойност към българския футбол, по тази причина сме повече от въодушевени от опцията да пренесем практиката и по-надолу по пирамидата ", добави той.

След церемонията по изтегляне на жребия, клубовете бяха осведомени и с идното въвеждане на Електронното състезание в това равнище на футбола ни.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР