Българският футболен съюз (БФС) трябва да спази устава и да

...
Българският футболен съюз (БФС) трябва да спази устава и да
Коментари Харесай

Бербатов и екипът му: Дори да загубим, искаме да променим футбола у нас

Българският футболен съюз (БФС) би трябвало да съблюдава устава и да се произнесе в 14-дневен период по отношение на настояването за привикване на ексклузивен конгрес. Ако не го направи, съдът ще задължи централата да насрочи конгрес за нов президент, сподели Димитър Бербатов пред бТВ.

За първи път той, Стилиян Петров и Мартин Петров дружно обществено аргументираха кандидатурата на Бербатов за президент на БФС.

На 5 август представители на Бербатов занесоха в постройката на съюза в " Бояна " подписи на представители на 1/3 от клубовете, които желаят преждевременни избори за нов началник. Тогава документите не бяха признати под предтекст, че се прави стерилизация на постройката.

Бербатов и екипът му са съумели въпреки всичко да входират подписката и в този момент би трябвало да чакат от БФС да се произнесат. Това би трябвало да се случи до 2 седмици.

" Ако БФС не се произнесе в период, по-късно съдът идва и ги задължава да създадат конгрес. Има период от 14 дни. Информирали сме и УЕФА, те знаят за протичащото се и чакаме БФС да се произнесе както е по правилник ", добави някогашният нападател.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР