Българският футбол се нуждае от промяна и започване на дискусия

...
Българският футбол се нуждае от промяна и започване на дискусия
Коментари Харесай

Стоим във футболна мизерия, до април ще играем в блата: Станимир Стоилов

Българският футбол се нуждае от смяна и започване на полемика за значимите неща, които би трябвало да се случат. Това прикани треньорът на Левски Станимир Стоилов след края на лагера на тима си в Дубай.
Сините приключиха с триумф 4:0 над третодивизионния Гълф Юнайтед. Келиан Ван дер Кап вкара два гола в осмата и 54-ата минута, а другите бяха дело на Уелтон в 62-ата и Марин Петков в 82-ата.

" Общо взето това, което първо търсехме за лагер - положителни терени, храна и атмосферни условия го получихме, нямаме от какво да се оплакваме. Сега остава да се върнем и да влезем по най-хубавия метод в шампионата. Защото колкото и добре да си се справил, в случай че не играеш добре в шампионата, този лагер малко се обезсмисля ", сподели Стоилов пред Спортал и продължи по други тематики.
Според него до април ще се играе на неприятни терени.

" Исках още предходната година да седнем и да създадем смяна в стартирането на шампионата, в една полемика да забележим позитивните и негативните страни, никой нямаше предпочитание. За мен шампионата стартира след 10 април, до тогава ще играем на някакви пързалки и блата. Футболни хора, медии, публицисти да седнем на една маса, дружно с БФС, да начертаем всички неща, които би трябвало да се случат и тези условия да ги дадем на страната. При нас непрекъснато желаеме да не разсърдим някого, а ние към този момент 20 години не разсърдваме никого и сме във футболна бедност откъм условия и си караме ден да мине, различен да пристигна ", добави треньорът на сините.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР