Българският диагонал Жани Желязков продължава кариерата си в чужбина. Волейболистът

...
Българският диагонал Жани Желязков продължава кариерата си в чужбина. Волейболистът
Коментари Харесай

Жани Желязков: Искам да спечеля титлата и Купата на Румъния

Българският диагонал Жани Желязков продължава кариерата си в чужбина. Волейболистът се завръща в Румъния, като ще облече фланелката на Мунисипал (Залъу) , където старши-треньор е татко му - експертът Николай Желязков. Двамата завоюваха Суперкупата на северната ни съседка предишния сезон с Аркада (Галац), само че прекратиха договорите си.

 ЦСКА - Нефтохимик
Ето какво показа пред BGvolleyball.com Жани за прехвърлянето в новия си отбор:

" Трансферът се случи доста бързо, тъй като те още на полусезона, когато разтрогнах контракта с Галац желаеха да ме привлекат - да доиграя сезона при тях. Обаче към този момент бях дал дума на Нефтохимик и им отхвърлих. Впоследствие след 1-2 месеца взеха татко ми за треньор и за новия сезон имаше ново предложение да отида при тях. " След купата с Нефтохимик 2010 диагоналът си е сложил високи цели за идния сезон и е окуражен да добави във витрината си нови титли.  Жани Желязков и Миро Градинаров укрепват Залъу
" Не съм водил договаряния с български клубове, тъй като към момента съм млад и не считам, че българското състезание е най-хубавото място за мен. Привлече ме фактът, че тимът ще бъде задоволително конкурентен. Искам да спечелим купата и Купата на Румъния ", приключи Желязков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР