Българският червен кръст във Видин организира набирателна кампания за хора

...
Българският червен кръст във Видин организира набирателна кампания за хора
Коментари Харесай

Червеният кръст във Видин набира пакетирани храни

Българският червен кръст във Видин провежда набирателна акция за хора в потребност. Необходими са трайни, пакетирани хранителни артикули, с които да се приготвят пакети за най-уязвимите, сподели Цветелина Петрова, шеф на БЧК- Видин.
"Стартирахме акция за набиране на хранителни артикули, които ще бъдат разпределяни и ще се вършат пакети на хора, които са в тежко състояние в настоящия миг. По хранителната стратегия раздадохме продуктите, които бяха за спомагателната целева група на 698 индивида в региона, само че защото има доста възрастни, самотни хора, които са с доста ниски приходи, които в този миг изпитват усложнения, взехме решение да създадем такава кампания… Който желае, който има опция, може да подари в постройката на Български червен кръст. Посочен е телефон, който е на експерта ни по юношески действия. "
Цветелина Петрова поздрави доброволците от Червения кръст и всички, които оказват помощ на организацията. Поводът е Международният ден на аления кръст, който е през днешния ден. Тази година е отдаден на признателност към доброволците, които работят безрезервно и на първа линия в битката с COVID-19.
"В днешния ден се обръщам с благодарност към всичките наши доброволци, към членовете и чиновниците на организацията, към сътрудниците и донорите, към всички, които потвърждават демонстрират своята човечност и състрадание, цветущ празник! Пожелавам да са все по този начин отдадени, милосърдни! Желая здраве на всички! "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР