Българските участници в Лигата на конференциите са домакини в първите

...
Българските участници в Лигата на конференциите са домакини в първите
Коментари Харесай

Сложен казус: Как София ще приеме три европейски мача в един ден?

Българските участници в Лигата на конференциите са домакини в първите мачове.

Това провокира комплициран проблем с изиграването на мачовете на ЦСКА, Левски и Ботев (Пловдив).

" Канарчетата " би трябвало да домакинстват в София, а " алените " и " сините " към момента не знаят дали ще играят на своите игрища или на Националния.

Вчера наставникът на Левски Станимир Стоилов изиска отборът му да одобри ПАОК на " Васил Левски ", каквото предпочитание имат и от Ботев. По този мотив сърперникът на " канарчетата " - АПОЕЛ (Никозия) разгласи, че може да се наложи смяна и те да са домакини в първия дуел.
 Любопитно: ПАОК също се оказа осъден за семейството си на Левски
Любопитно: ПАОК също се оказа осъден за семейството си на Левски

И гръцкият гранд няма да разчита на цялостен стадион

" Уведомяваме почитателите ни, че се чака публично удостоверение от УЕФА за определянето на семейството на първия мач сред Ботев Пловдив - АПОЕЛ. Причината за това е пораждане на въпрос за домашен приоритет измежду тимовете, играещи в София. Очаква се решение през днешния ден ", написаха кипърците ".

В същото време от ЦСКА също не са изцяло наясно къде ще играят първия си мач с Македония Гьорче Петров. В обществените мрежи бе публикуван документът, който удостоверява, че клубът е получил нужния лиценз за присъединяване в евротурнирите и efbet Лига. В него обаче на графата " Турнири УЕФА " е деклариран Националния стадион " Васил Левски ". Припомняме, че в последните сезони ЦСКА посрещаше противниците си в първите два кръга на пресявките в евротурнирите на " Българска войска ", а по-късно се местеше на Националния стадион поради неналичието на лиценз на своя дом за идващите стадии на конкуренцията.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР