Българските и НАТО окупаторите свирепо са убивали и мъчили сърбите

...
Българските и НАТО окупаторите свирепо са убивали и мъчили сърбите
Коментари Харесай

Срам, НАТО-вска РСМ чества сръбската окупация на своята територия и геноцида на българите

" Българските и НАТО окупаторите свирепо са убивали и мъчили сърбите през 20 век ", декларира сръбският държавен секретар Миодраг Капор в Куманова, на честване на сръбската окупационна войска в РСМ.

Българският евродепутат Андрей Ковачев назова събитието " нечувана безочливост от държавен секретар на Сърбия и невиждано раболепство от страна на Скопие да разреши на своя, НАТО територия, да се " празнува " окупацията на Македония от сърбите, довела до отблъскващ гнет над македонските българи ".

" Мисля е ясно за какво прислужниците на сърбите в Скопие са против Ванчо Михайлов и неговата битка за свободна от сърбите Македония ", разяснява Ковачев.  

" Вече уведомихме Министерство на външните работи и чакаме реакция за парадокса, който през днешния ден държавния секретар на Сърбия Миодраг Капор изрече на честването на сръбската окупаторска войска в Куманово ( РСМ ). Капор сподели, че България е умъртвила 4 милиона сърби. Това е груба неистина, която цели да сътвори ненавист у нашите македонски братя към всичко българско. Време е България да реагира в границите на дипломатическия протокол! Недопустим е сходен език от публични органи на Сърбия ", написа в профила си във Facebook Виктор Стоянов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР