Българските хардкор лидери Last Hope се завръщат на сцена след

...
Българските хардкор лидери Last Hope се завръщат на сцена след
Коментари Харесай

Последни подробности за концерта на Last Hope на 9 юли

Българските хардкор водачи Last Hope се завръщат на сцена след близо година в една в действителност чакана от всички почитатели безкомпромисна хардкор петъчна вечер на 9 юли навън в София. Expectations, Redound и новата тайфа Пустота ще се специфични посетители, а вечерта ще протече в следния ред и график:

18:30 порти

19:20 - 19:50 Пустота

20:05 - 20:40 Expectations

20:55 - 21:30 Redound със специфичен посетител Жлъч

21:45 - 22:45 LAST HOPE

 

Важно е да заяви че билетите концерта над разпродадени и предварителното закупуване на билет е желателно. Билети Ранно Пиле на цена 15 лева са изчерпани, а общоприети на цена от 20 лева може да намерите онлайн тук: и на каса в магазини На Тъмно.
 Expectations, Redound и Пустота ще свирят с Last Hope в „ Метъл Фабрика “ на 9 юли Expectations, Redound и Пустота ще свирят с Last Hope в „ Метъл Фабрика “ на 9 юли
Българските хардкор водачи Last Hope ще имат специфични посетители за шоуто си на 9 юли в София. Това са Expectations, Redound и новата тайфа...



Концертът на четирите банди ще е на сцена навън на „ Метъл Фабрика “ на 9 юли, където преди година Last Hope направиха сполучливо запаметяващо се шоу и в този момент се завръщат на драго сърце.



Сцената на Метъл Фабрика е разполажена в двора на Фабрика 126, която се намира на бул. “княгиня Мария Луиза “ 126, като до входа й е спирка “Мария Луиза ” на метрото, спирка на трамваи 11 и 12, тролейбуси номер 1 и 5 и рейсове 77, 82, 26. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР