Българските червени чушки са сред продуктите, които са изключително полезни

...
Българските червени чушки са сред продуктите, които са изключително полезни
Коментари Харесай

Български зеленчук пази кръвоносните съдове здрави за цял живот

Българските червени чушки са измежду продуктите, които са извънредно потребни за мозъка, съобщи диетоложката Марина Макиша пред медийния канал „ Москва 24 ”. Тя акцентира, че микроелементите, които защищават кръвоносните съдове, са антиоксидантите в зеленчуците и плодове, в това число горските. „ Включително витамини А, С и Е. Те пазят съдовата стена и предотвратяват старешки мозъчни болести като Алцхаймер, Паркинсон и други “, добави специалистката. 

Макиша посъветва всеки ден да се яде най-малко половин кг пресни зеленчуци, плодове и горски плодове всеки ден. Тя означи, че с изключение на в българските червени чушки и пипер, жизненоважният за мозъка витамин С се съдържа още в отварата от шипка, касиса и кивито. Освен това Макиша посъветва да се приема ежедневно към 30-50 грама мазна риба или добавка омега-3 добавка. 
Този трик отстрани замъгляването на стъклото на колата за СЕКУНДИ
Замъглено стъкло на колата е проблем, с който се сблъскват доста водачи. Днес ще ви споделим един елементарен трик, който ще ви помогне. Де...
Прочети повече
Преди това диетолози от Съединени американски щати назоваха елементарни способи за подсирване на имунната система. Те предложиха да се ядат повече храни, съдържащи антиоксиданти, да се спи и да се пие вода задоволително. „ Антиоксидантите оказват помощ за възстановяване на имунитета. Те се намират в цитрусови плодове, нар или сок от нар и плодове “, означават специалистите.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР