Български тираджия бе осъден на 16 г. затвор във Великобритания,

...
Български тираджия бе осъден на 16 г. затвор във Великобритания,
Коментари Харесай

Осъдиха български тираджия на 16 г. затвор във Великобритания

 Български камионджия бе наказан на 16 година затвор във Англия, откакто опита да вкара в страната опиати за 3,2 млн. паунда.

34-годишният Кирил Петков Хубавенски е задържан на 20 юни предходната година на британското пристанище Дувър, написа " 24 часа ". Под матрака на леглото в кабината му английските митничари разкрили пакети, които съдържали 11 кг хероин и 26 кг кокаин.

От английската организация за битка с проведената престъпност оповестиха, че това била втората огромна пратка с дрога през предходната година, която залавят на това пристанище. През април разкрили в ръководен от словенец тир 81 кг кокаин и 3 кг хероин измежду кутии със замразени пици. Той е наказан на 15 година затвор. 

" Организираните незаконни групи разчитат на корумпирани водачи като тези, с цел да внасят противозаконни артикули във Англия. Те играят жизненоважна роля в незаконната верига, свързвайки картели в Южна Америка с улични банди в Обединеното кралство ", разяснява Деби Кук, началник на интервенциите на подразделението на престъпната организация в Дувър. 

Тя се надява сериозните присъди на двамата водачи да бъдат предизвестие към други превозвачи, които биха помислили да постъпят като тях. 

По време на правосъдния развой бе обявено, че Хубавенски е от село Видраре и неотдавна е бил освободен от български затвор, откакто излежал присъда за ликвидиране през 2014 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР