Български пощи ЕАД стартира традиционния детски конкурс Най-красиво писмо до

...
Български пощи ЕАД стартира традиционния детски конкурс Най-красиво писмо до
Коментари Харесай

Стартира традиционния детски конкурс „Най-красиво писмо до Дядо Коледа“

" Български пощи " ЕАД започва обичайния детски конкурс " Най-красиво писмо до Дядо Коледа ", оповестиха от пресцентъра на националната пощенска работа. Крайният период за изпращане на писмата е 17 декември 2021 година.

За присъединяване в състезанието на плика би трябвало да бъде изписан вярно адрес на подателя и да бъде заплатена пощенската услуга за изпращане на писмо. За адресат да бъде посочено единствено " За Дядо Коледа ". Всички писма, отговарящи на изискванията, ще получат отговор от Дядо Коледа, а за най-оригиналните и красиви от тях ще има и дарове.
Кой е измислил положителния стaрец с подаръците? Ето историята
Коледа се чества на 25 декември и е по едно и също време заветен набожен празник и международен културен и търговски феномен. В продължение на...

С цел отбрана на персоналните данни на всеки един от участниците в състезанието, следва в наличието на самото писмо да не се показва адрес на подателя. Адресът следва да се изпише само на плика. Същият ще е нужен на уредника на състезанието за реализиране на противоположна връзка след провеждането на състезанието и съобщаването на спечелилите участници.

В наличието на писмото, с което ще се взе участие в състезанието, е належащо да се посочат единствено двете имена на участника. Отличените писма, без пликовете с адреса на подателите, след приключването на състезанието, ще бъдат предадени за предпазване на Държавна организация " Архиви ".

Участващите в състезанието " Най-красиво писмо до Дядо Коледа " писма с рисунки, стихове, приложения и други стават владеене на уредника на състезанието - " Български пощи " ЕАД, който може да ги употребява за популяризирането на детския конкурс по определен от него подобаващ метод. Няма ограничавания за това по какъв начин ще наподобяват детските писма. Дали ще са ръкописни, печатни или съпроводени от ръчно направени изненади, остава персонално решение на децата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР