Български политици работят в интерес на Кремъл и разпространяват манипулации.

...
Български политици работят в интерес на Кремъл и разпространяват манипулации.
Коментари Харесай

Нинова побесня, отвърна на Тагарев: Злопаметен е! Попречихме му да стане министър

Български политици работят в полза на Кремъл и популяризират операции. Това разгласи в студиото на „ Здравей, България ” министърът на защитата Тодор Тагарев, като засяга Българска социалистическа партия и водача ѝ Корнелия Нинова. По-късно Нинова му отговори, че поради Българска социалистическа партия е спряно назначението му за боен министър в кабинета „ Петков ”.
В студиото на NOVA Тагарев съобщи, че на закрито съвещание на комисията в Народно събрание му е бил заложен въпрос с термина „ жива мощ ”. Въпросът бил подложен от човек от Българска социалистическа партия. „ Аз му споделих, че с термина „ жива мощ ” се цели нещо, а точно да се плашат хората. Въпреки че прецизирах детайлно, същият термин беше употребен и от Корнелия Нинова в телевизионно изявление. Това е директно в ползите на Кремъл ”, сподели военният министър.
„ Този човек в никакъв случай няма да ни елементарни това, че ПГ на Българска социалистическа партия и персонално с моята интервенция попречихме да стане министър на защитата в кабинета на Кирил Петков. Той беше предложение на Кирил Петков след отдръпването на Стефан Янев. И ние изрично казахме, че в случай че той стане министър на защитата – ние ще се оттеглим от държавното управление. Очевидно е отмъстителен. Даже закъсня. По-рано чаках някаква офанзива ”, уточни Корнелия Нинова, предава Нова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР