Българската ясновидка предрече трудни времена и сериозни сътресения в света.

...
Българската ясновидка предрече трудни времена и сериозни сътресения в света.
Коментари Харесай

Глобален конфликт и природни бедствия: Предсказанията на Ванга за 2024 г

Българската ясновидка предсказа сложни времена и съществени разтърсвания в света. Според нея изходът от идната година ще бъде най-важният в историята.

Житейски път

Самото име на Вангелия се пояснява като „ добра новина “, а нейните предсказания са неразгадан феномен. Родена е в оскъдно семейство и рано губи майка си. Любимата ѝ детска игра става самобитен знак на нейната орис: Ванга често е завързвала очите си и е търсила предмети, скрити в стаята, а също по този начин доста е обичала да лекува своите играчки от разнообразни заболявания..

Когато момичето става на 12 години, се случва покруса, която трансформира всичко. Историята за това по какъв начин гледачката е била отнесена от торнадо, вследствие на което е открита да лежи с очи, цялостни с пясък, наподобява е чувана от всички. Животът на едно младо и сляпо момиче е бил изпълнен с тествания: в това положение тя е трябвало да ръководи семейството и да се пробва да изкарва прехраната си.

Скоро обаче се появила неповторимата заложба на Ванга. Тя стартира да предсказва ориста на съседите и да дешифрира сънищата на познати. Мистериозните съвпадения мощно развълнували селяните и още през 40-те години при нея почнали да идват нуждаещи се от помощ от цялостен ​​свят за скъпи препоръки и предсказания.

Пророчества, които учудват даже скептиците

Авторитетът на Ванга бързо набирал скорост и дори политиците почнали да я слушат. Нещо повече, огромна част от казаното от нея по знамение се сбъдва. Разпадането на Съветския съюз, рухването на кулите близнаци, гибелта на Сталин и принцеса Даяна са единствено част от изумителните тонове предсказания, които пророчицата прави.

Въпреки това си коства да се има поради фактът, че някои неща не са се сбъднали. Така виденията за края на света през 1944 година и хипотетичната четиригодишна война през 2010 година се оказаха погрешни. Тези несбъднати пророчества, карат някои да се съмняват в дарбата на гадателката, само че мнозина и до през днешния ден се вслушват в нейните думи.

Предсказанията на Ванга за събитията през 2024 г

Според пророчицата, годината на Зеления змей в китайския зодиак няма да бъде лесна: Катастрофалните метеорологични феномени и естествените бедствия няма да заобиколят международното население. Ураганите, торнадата и наводненията ще се усилят, което ще докара до солидни опустошения и доста изгубени човешки животи.

Прогнозата ѝ за времето е много рискова: Най-голямото земетресение ще се случи в региона на Тихоокеанския район и ще има жертви. Всичко това ще бъде обвързвано с изменението на климата.

Ванга предсказала завземането на планетата от " могъщия змей " и вероятното обединяване на трите колоса - Русия, Индия и Китай. Тя приказва и за " червени пари " с числата 100 и 5, само че смисъла на това обръщение остава неразбираемо за в този момент.

Пророчицата предупреждава за огромна възможност от световен спор през 2024 година, а резултатът от него ще бъде най-важното събитие в международната история. Възможно е това да понижи доста популацията. Според нея идната година дава обещание обтегнати връзки сред страните и конфликт на техните ползи.

Съдейки по предсказанията на българската ясновидка ни чака тежка година. Не се отчайвайте обаче, тъй като никой не може да даде точна гаранция.

Ванга и до през днешния ден остава една от най-известните гадателки, макар че някои от нейните предсказания не са се сбъднали. Невероятни произшествия, тънък инстинкт или страховит подарък - не можем да знаем сигурно, само че не би трябвало да забравяте, че опитите да погледнете в бъдещето могат да бъдат много рискови.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР