Българската търговско-промишлена палата /БТПП/ препоръча на Столичната община на по-късен

...
Българската търговско-промишлена палата /БТПП/ препоръча на Столичната община на по-късен
Коментари Харесай

БТПП препоръча на Столична община да стимулира изрядните данъкоплатци

Българската търговско-промишлена палата /БТПП/ предложи на Столичната община на по-късен стадий да намерения и за стимулиране на изрядните данъкоплатци, оповестиха от работодателската организация.

Председателят на БТПП Цветан Симеонов и заместник-кметът на Столичната община Дончо Барбалов са имали онлайн среща за плана на бюджет на столицата за 2021 година

В изискванията на ограничавания и икономическа рецесия БТПП установи, че Столичната община е съумяла да си резервира опцията да извърши огромна част от обещаните усъвършенствания. Значителна част от средствата са ориентирани в недофинансирани действия, като заплатите на учителите и обществените служащи в опазването на здравето.

Палатата счита за належащо насочването на средства към стратегическа инфраструктура и прави оценка позитивно построяването, разширението и ремонта на ясли, детски градини и учебни заведения, както и завършването на втория и третия градски кръг, посредством които ще се облекчи доста трафика в столицата.

Въпреки това, с оглед нуждата от привличането на спомагателни квалифицирани фрагменти, включително и от българите в чужбина, БТПП е на мнение, че ще бъде добре да се направи опит да се пренасочат средства в тази тенденция.

По тематиката за по-ефективното потребление на естествените запаси на София, и изключително на минералните води, БТПП регистрира прочут прогрес.

Същевременно счита, че състезанията, които се афишират, е добре да бъдат ориентирани към разновидности, които да плануват освен опазване на здания - монументи на културата, само че и да се съчетаят наложително с бизнес проекти, позволяващи възвръщаемост на вложенията.

БТПП счита, че това би разрешило да се задържат огромна част от платежоспособните консуматори в София, вместо те да търсят обслужване в границите на провинцията.

БТПП, в качеството й на представляваща бизнеса за София-град и София-област в границите на единната система на Българските търговско-промишлени покои, си резервира опцията да внася спомагателни оферти и бележки според от установените от бизнеса дефекти на бюджета и измененията в икономическата конюнктура, показват от работодателската организация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР