Българската съдийска бригада начело с топ-рефера Георги Кабаков, която утре

...
Българската съдийска бригада начело с топ-рефера Георги Кабаков, която утре
Коментари Харесай

Георги Кабаков и бригадата му получиха втори мач от европейските квалификации в рамките на три дни

Българската съдийска бригада отпред с топ-рефера Георги Кабаков, която на следващия ден ще управлява европейската подготовка сред Уелс и Армения, получи още едно предопределение в границите на този квалификационен юнски интервал.

Кабаков, дружно с помощниците Мартин Маргаритов и Диян Вълков, Радослав Гидженов като четвърти арбитър, както и арбитрите за видеоповторенията (ВАР) Ивайло Стоянов и Драгомир Драганов пътуват непосредствено от Уелс за Тел Авив. Решението на УЕФА е от преди ден, откакто оценката за пловдивския съдия и останалите от екипа е била отлична.

Българската съдийска бригада получи срещата от група I на квалификациите за Евро 2024 сред Израел и Андора, която ще се играе на 19-и юни (понеделник) от 21.45 часа на " Теди Стейдиъм " в Йерусалим. До момента след първите два мача в тази група изненадващо или не, Израел и Андора имат по една точка. И двата отбора започнаха с проваляне и тъждество 1:1 против Косово. Преди това обаче израелците ще гостуват на Беларус в Будапеща и чак тогава ще одобряват андорците, които към този момент ще са играли и с Швейцария.

За първи път в новата история на българското съдийство цялостна бригада дружно с ВАР-назначенията ще управлява два следващи публични мача в границите на три дни в квалификациите.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР