Българската професионална съдийка Десислава Божилова бе третият човек край масата

...
Българската професионална съдийка Десислава Божилова бе третият човек край масата
Коментари Харесай

Деси Божилова съдийства при новата победа на Тръмп над Ун-Ну


Българската професионална съдийка Десислава Божилова бе третият човек край масата на един от най-любопитните конфликти в мощния ранкинг шампионат по снукър “Шампион на шампионите”. В него Джъд Тръмп надви с 6:3 над Тепчая Ун-Ну в повтаряне на финала в края на предходната седмица от китайската конкуренция World Open.

Както и тогава, по този начин и в този момент, Асото в колодата съумя да се оправи с тайландския си противник. Така той се класира на полуфиналите в шампионата, където ще срещне Марк Алън. Преди това Тръмп завоюва с 4:0 против Стивън Магуайър, а Ун-Ну се наложи с 4:3 над Тайрън Уилсън в полуфинала от група 2.

По сходство на финала в World Open Тръмп дръпна в резултата с 4:0, само че Ун-Ну съумя да понижи изоставането до 5:3, единствено че в последна сметка трябваше още веднъж да отстъпи на международния първенец и номер 1 в ранглистата.

Марк Алън пък заслужи присъединяване си в полуфиналите на “Шампион на шампионите” след влиятелен триумф с 6:2 над Марк Селби. През 2016-а северноирландецът също стигна предпоследната фаза, въпреки и тогава форматът да не съдържаше групи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР