Българската професионална футболна лига уведомява футболната общественост и феновете, които

...
Българската професионална футболна лига уведомява футболната общественост и феновете, които
Коментари Харесай

Организация и мерки за сигурност за финала на SESAME Купа на България

Българската професионална футболна лига уведомява футболната общност и почитателите, които имат билети за финала за SESAME Купа на България, за ограниченията и организацията, които ще бъдат въведени с оглед безпроблемното осъществяване на дуела!➢ Вратите на Национален стадион „ Васил Левски “ ще бъдат отворени за последователи в 15:00 часа на 15 май (неделя)
➢ Поради огромния интерес към футболната среща и разпродадения потенциал на спортното оборудване, ви призоваваме да заемете своето място по-рано, с цел да се избегне скупчване по входовете директно преди началото на дуела.
➢ Влизането на стадиона се реализира от входовете маркирани на билетите. Няма да бъдат допускани последователи с билет за избран бранш да влизат в границите на различен бранш без значение от цената на билета.
➢ Проверката на валидността на билетите ще бъде реализирана от електронни четци обезпечени от компанията пропагандатор.
➢ За малолетни лица ще бъде належащо попълването на декларация от пълновръстен компаньон, която може да бъде открита в Интернет.
➢ Преди, по време и след осъществяване на дербито полицейските чиновници ще наблюдават за опазването на публичния ред и за недопускането на произшествия на територията на града.
➢ БПФЛ уведомява, че на стадион „ Васил Левски “ няма да бъдат допускани почитатели с продукти на други тимове в секторите избрани за последователите на финалистите – ПФК ЦСКА София и ПФК Левски София. Съответно в браншове А и Г ще бъдат допускани единствено почитатели с продукти на ЦСКА, а в браншове с В и Б с такива на Левски. Смесването на последователи на двата тима няма да бъде позволено, без значение дали ентусиастите разполагат с годни билети за съответния бранш, друг от този избран за почитателите на дадения клуб.
➢ На построени контролно-пропускателни пунктове в региона на спортното оборудване ще правят щателна инспекция на всички гости на футболния мач. Стриктно ще се съблюдават напътствията за недопускане на гости, които имат наложена възбрана за посещаване на спортни мероприятия.
➢ На стадиона няма да бъдат допускани почитатели във очевидно нетрезво положение или под въздействие на наркотични субстанции.
➢ Оръжия, рискови предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, шишета с парфюм, чадъри и други (по преценка на органите на реда) ще бъдат изземвани.
➢ Расистките викания, както и потреблението на лазери по трибуните по време на мача е безусловно неразрешено. ➢ Няма да се позволява влизането в границите на спортното оборудване с бутилки с минерална вода и други течности. В рамките на стадиона ще бъде обезпечена опция за закупуване на вода в пластмасови чаши.
➢ Движението към стадион „ Васил Левски “ ще бъде затруднено през целия неделен ден 15 май, като поетапно ще бъдат затваряни булеварди и улици в непосредствена непосредственост до спортното оборудване. БПФЛ се извинява на столичани за породеното стеснение.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР