Българската представителка в основната схема при жените на тенис турнира

...
Българската представителка в основната схема при жените на тенис турнира
Коментари Харесай

Виктория Томова изпусна шанса си срещу американка в Индиън Уелс


Българската представителка в главната скица при дамите на тенис шампионата в Индиън Уелс - Виктория Томова, отпадна от конкуренцията след първия си мач. Тя загуби с 6:7(2), 4:6 от американката Клер Лиу.

Томова, която направи дебют в съществена скица на един от най-важните шампионати през сезона, откакто преодоля квалификациите, имаше своите шансове за триумф, само че в последна сметка не съумя да се пребори с представителката на домакините.

Снимка: Reuters


Българката поведе с 2:0 в първия сет, само че след три отразени топки за рибрейк, Лиу въпреки всичко върна равенството и вкара частта в тайбрек. В него Томова беше много по-нервна и съумя да осъществя единствено 2 точки.

Във втората част двете си размениха по 2 пробива преди американката да поведе и да си обезпечи мач във втория кръг. Нейна съперничка ще бъде номер 16 в международната класация Кори Гоф.

Снимка: Reuters


Българският представител при мъжете Григор Димитров ще започва непосредствено от втори кръг в конкуренцията, откакто Новак Джокович съобщи, че няма по какъв начин да се включи в конкуренцията. Роденият в Хасково тенисист ще спори с Джордан Томпсън (Австралия) или Давид Гофен (Белгия).

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР