Българската певица Люси Дяковска е големият победител от германското риалити

...
Българската певица Люси Дяковска е големият победител от германското риалити
Коментари Харесай

Люси Дяковска спечели 100 000 евро от германския вариант на Survivor

Българската певица Люси Дяковска е огромният победител от немското риалити шоу " Ich bin ein Star – Holt mich hier raus! " ( " Аз съм звезда, измъкнете ме отсам " ) - локалния вид на " Survivor ".

Дяковска, която е много известна в Германия като част от попгрупата No Angels, беше определена от феновете на RTL за " кралица на джунглата " и ще завоюва премия от 100 000 евро.

47-годишната българка съумя да победи противниците си Лейла Лахуар (27 г.) и инфлуенсъра Twenty4Tim (23 г.).

Люси Дяковска посвещава успеха на своята майка, която умря тъкмо преди една година.

Sueddeutsche Zeitung отдава триумфа ѝ на нейната непринуденост " на фона на надутите устни и хиалуроновите скули на останалите " участници в шоуто.

Медията регистрира, че Дяковска е била движещата мощ на лагера в риалити формата, като непринудено е пособия в чистенето и е поемала нощни смени, до момента в който е подлагана на прдизвикателства като ястие на тарантули, буболечки и свински дреболии.

Люси Дяковска е родена в Плевен през 1976 година в фамилията на пианистка и оперен артист. През 1995 година отпътува за Хамбург, с цел да учи в профилирана школа за танци и актьорско майсторство.

През 2000 година взе участие в кастинга Popstars, с помощта на който е поканена да стане част от групата No Angels - една от най-популярните женски групи в Германия за времето си.

През 2008 година No Angels представляваха Германия на състезанието Евровизия.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР