Утре над Черноморието ще бъде облачно и дъждовно. На места

...
Утре над Черноморието ще бъде облачно и дъждовно. На места
Коментари Харесай

Облачно и дъждовно по Черноморието във вторник

Утре над Черноморието ще бъде облачно и дъждовно. На места основно по южното крайбрежие преваляванията ще са обилни по количество. Следобед над Северното Черноморие облачността ще се раздра. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са 14°-17°. Температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

През идващото денонощие над по-голямата част от страната облачността ще е забележителна и на доста места в Централна и Източна България ще има превалявания от дъжд, в източните региони ще са обилни по количество. През деня преваляванията от север ще стартират да стопират, само че на доста места в Южна България ще продължи да превалява, а в югозападните региони и ще прегърми. В северозападната част от страната ще доминира слънчево време. Ще продължи да духа сдържан източен вятър, в източната половина от североизток. Минималните температури ще бъдат сред 7° и 12°, а оптималните - сред 17° и 22°, по-ниски в Югоизточна България 13°-16°. В София минималната ще е 8°, оптималната – към 20°.

Над планините облачността ще е забележителна с превалявания от дъжд, над 2200 m – от сняг. След обяд тук-там в Рило-Родопската област ще прегърми. Ще духа сдържан и мощен вятър от изток-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра - към 4°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР