Българската компания за обработка на метал Мегапрофил ИГ“ планира да

...
Българската компания за обработка на метал Мегапрофил ИГ“ планира да
Коментари Харесай

Българската „Мегапрофил ИГ“ удвоява производството си в Русе

Българската компания за обработка на метал „ Мегапрофил ИГ “ възнамерява да удвои индустриалния си потенциал в Русе с нова инвестиция за 25 млн. лева В самия завършек на годината сдружението даде старт на строителството на своя нов завод за обработка на метал, а след реализирането му броят на директно заетите чиновници ще се усили от 150 на към 250 души.

Инвестицията включва закупуване на земя и създаване на инфраструктура на повърхност от 26 000 кв.м и изграждане на индустриални и складови пространства върху 15 000 кв.м. Компанията възнамерява да построи и фотоволтаична централа върху покрива на новия завод. Тя, дружно с новите машини и уреди, ще коства към 10 млн. лева

С нарастването на мощностите си компанията цели да доближи произвеждане от над 200 000 т годишно при настоящ индустриален потенциал от към 100 000 т.

Считаме, че Русе е най-подходящото място за тези наши вложения заради географското си състояние, индустриалните обичаи и своя капацитет “, декларира управлението на сдружението.

„ Мегапрофил ИГ “ бе учредена през 2006 година в Източната промишлена зона на Русе и е част от фамилията на Интерком Груп.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинРусе българска компания уголемение индустриален потенциал нова инвестиция метали ПоследниНай-четениКомпании 32 Българската „ Мегапрофил ИГ “ удвоява производството си в Русе Бюджет и финанси 52 Политици и администрация – огромните опасности пред Плана за възобновяване Политика 124 Българската промишленост се сплоти към 19 претенции към властта Крипто 184 Binance избавя Voyager в договорка за $1 милиард Любопитно 11373 Американски режисьор снима „ най-красивия голф клуб в света “ в България Компании 2156 Yettel възнамерява да събере 127 тона електронни боклуци до 2028 година Наука 1816 Нов спътник в космоса „ трансформира играта “ в разбирането за климата Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР