Българската гимнастичка Боряна Калейн беше изключително щастлива след края на

...
Българската гимнастичка Боряна Калейн беше изключително щастлива след края на
Коментари Харесай

Боряна Калейн: Постигнатото от мен е невероятен успех

Българската гимнастичка Боряна Калейн беше извънредно щастлива след края на Европейско състезание по художествена гимнастика в Тел Авив (Израел).

Тя завоюва два златни медала на топка и лента във финалите на обособените уреди. Калейн приключи трета на обръч и осма на бухалки в последния ден от конкуренцията.

Българката завърши присъединяване си с пет оценки, откакто завоюва злато в отборното и сребро в самостоятелния многобой.

„ Много съм щастлива, че съумях да се събера в днешния четвърти спортен ден. Изиграх съчетанията си по допустимо най-хубавия метод, макар че позволих неточности на бухалки. Успях да се преборя за два златни и един бронзов орден, което е необикновен триумф “, показа гимнастичката ни в предаването " " по Българска национална телевизия.

„ Форматът е доста тежък, само че аз към този момент имам и опит. Състезанието беше в 4 дни, 12 съчетания съм изиграла досега, което е ужасно доста. Смятам, че устоях през днешния ден най-много поради моята лична воля “, сподели още Боряна Калейн.

По време на надпреварата тя игра с превързан гален, поради обострена остаряла травма.

„ По принцип имам уязвимост в този крайник. Беше се обострила остаряла контузия. Все още ме боли, само че превъзмогнах болката. Знам рисковете, одобрявам ги. Струва си, когато видиш медалите и този край “, добави Калейн.

Автор: Моника Симеонова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР