Българската федерация по художествена гимнастика откликна на молбата от феновете

...
Българската федерация по художествена гимнастика откликна на молбата от феновете
Коментари Харесай

Ансамбълът ни ще зарадва Пловдив, Варна и Бургас с участие в театрален спектакъл

Българската федерация по художествена гимнастика откликна на молбата от почитателите из цялата страна, които изявиха предпочитание да се срещнат онлайн с ансамбъла по художествена гимнастика, който завоюва златни олимпийски медали в Токио.

В тази връзка петте грации дружно с Катрин Тасева, Боряна Калейн и Невяна Владинова ще вземат участие в театралния театър "Смехът е позволен ". Той ще се организира в Бургас на 26 август, в морската столица Варна на 30 и 31-ви, както и в Пловдив на 1 септември.

"ПО ЖЕЛАНИЕ НА МНОГО ФЕНОВЕ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ НА ЖИВО ОЛИМПИЙСКИТЕ НИ ШАМПИОНКИ В СПЕКТАКЪЛ ВЪВ ВАРНА„ БУРГАС И ПЛОВДИВ!
Внимание, внимание, внимание!!! За първи път в историята на художествената гимнастика олимпийското злато е в ръцете на българските гимнастички! Българската художествена гимнастика е на върха на света! На най-високото ходило на почетната стълбичка! Диамантените ни девойки от ансамбъла завоюваха златото безапелационно и зарадваха цяла България.  ❤ Освен тях ще вземат участие и Боряна Калейн, Катрин Тасева и Невяна Владинова. Получихме доста писма, че ги желаете да гостуват из България и те се отзоваха и ще вземат участие в спектакъла "Смехът е позволен " във Варна, Бургас и Пловдив! Може да ги гледате дружно с най-хубавите артисти и артисти на 26.08 Бургас-Летен спектакъл, 30.08 Варна-Летен спектакъл, 31.08 Варна-Летен спектакъл и 01.09 Пловдив-Летен спектакъл! Билети се продават на касите на съответните театри Очакваме Ви! ", написаха от БФХГ.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР