Българската държава, правителството и всички ангажирани служби следят непрестанно обстановката

...
Българската държава, правителството и всички ангажирани служби следят непрестанно обстановката
Коментари Харесай

Янев: Още служители на МВР са изпратени по границата заради очакваната бежанска вълна от Афганистан

Българската страна, държавното управление и всички ангажирани служби наблюдават непрекъснато ситуацията и приготвят националната система да реагира съответно на евентуална мигрантска вълна.

Това съобщи по време на парламентарния надзор служебният министър председател. Стефан Янев отговори на депутатско запитване по отношение на политиката на държавно управление по отношение на заплахите от нова мигрантска вълна, подбудена от протичащото се в Афганистан.
 Премиерът Янев на надзор поради заплахата от мигрантска вълна Премиерът Янев на надзор поради заплахата от мигрантска вълна
Служебният министър-председател ще вземе присъединяване в петъчния парламентарен надзор, съобщи кореспондент на БГНЕС. Към премиера има един въ...

Има повишен мигрантски напън от началото на годината, в това число и преди да се развият трагичните събития в Афганистан, акцентира той.

" Ситуацията сега се управлява от Министерство на вътрешните работи, като от " Граничната полиция " персоналния състав, който патрулира по границата е повишен с към 600 души ", осведоми Янев депутатите.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР