Българска туристка се оплаква в социалната мрежа за високите разходи,

...
Българска туристка се оплаква в социалната мрежа за високите разходи,
Коментари Харесай

Туристка изплака: Не идвайте в Созопол, ще цакате по 30 лева на ден за паркинг!

Българска туристка се оплаква в обществената мрежа за високите разноски, които е платила за морската си отмора в Созопол. Тя е разгласила видео послание в " ТикТок ", а прякорът й е @alexandrinapopova, там тя споделя отрицателното си преживяване.

Жената споделя, че към този момент от три дни е в една от най-желаните черноморски дестинации, само че макар настаняването й в апартамент на другар и не плащайки нощувки, почивката й е излязла златна. Тя признава, че постоянно е била последовател на мотивирането на хората да останат и почиват в България и да се доверят на родното Черноморие, само че тази година несъмнено е останала разочарована.

Туристката разкрива, че имат съществени проблеми с паркирането на колата, когато отиват на плажа, защото би трябвало да заплащат 10 лв. за паркинг. Също по този начин, вечерните часове в града се изисква абонамент за паркирането, който им коства сред 10 и 15 лв.. А в събота, заради незабелязване на забранителна табела за паркиране, те били глобени с 82 лв..

Именно този забранителен знак стана мотив за следствие от страна на една от националните малките екрани и задаването на неловко въпроси на кмета и на други чиновници на общината.

Така туристката показва своето незадоволство от скъпите разноски, които е платила по време на престоя си в Созопол, до момента в който се надявала да си почине гратис, на посетители.

Инфо: lupa.bg

 

Тагове: Созопол паркиране Черноморие почивка ваканция летуване туристка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР