Българска гражданка може би е сред заложниците на терористичната група

...
Българска гражданка може би е сред заложниците на терористичната група
Коментари Харесай

WSJ: Българка може да е сред заложниците на Хамас

Българска гражданка може би е измежду заложниците на терористичната група " Хамас ", заяви американското издание The Wall Street Journal.

От изданието показват, че страната ни не е в листата на страни с открити пленници, само че нашето държавно управление подозира мощно, че най-малко една наша гражданка е била отвлечена от терористите в линията Газа.

" Тя се обади на майка си, преди да бъде отведена ", разказал им техен източник.

След съвещанието на Съвета по сигурност през днешния ден министър председателят Николай Денков съобщи, че към този момент няма удостоверение за пленена българка.

" До момента информацията, оповестена в The Wall Street Journal, за български заложник в Ивицата Газа, не е доказана, опитваме се да я проверим деликатно ", означи той.

Около 150 души от 30 разграничи националности не са виждани в последните 9 дни, откакто " Хамас " нахлу в Израел. В момента Съединени американски щати молят Катар да употребява своите контакти в терористичната организация, с цел да открият кои са пленниците и какъв брой от листата са живи.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР