Българска федерация по таекуондо (олимпийска версия) и една от най-големите

...
Българска федерация по таекуондо (олимпийска версия) и една от най-големите
Коментари Харесай

БФТ подписа договор за сътрудничество с цел квоти за Париж 2024

Българска федерация по таекуондо (олимпийска версия) и една от най-големите компании за спортни залози подписаха контракт за съдействие

Двете страни си сложиха една обща задача – продобиване на квоти за олимпийските игри в Париж през 2024 година, както и основаване на новаторски модел за подготовка на спортисти. Целта е съдействието да бъде въплъщение на триумфа, трансформирайки общите резултати в публични триумфи. Чрез партньорството си с компанията родната федерация по таекуондо ще има една сигурност, която ще бъде от изгода на всички, които се занимават с този спорт в България.

„ През годините нашата компания се утвърди като същински покровител на българския спорт. Радвам се, че от през днешния ден и българското таекуодно става член на нашето огромно спортно семейство, в което влизат и други спортове като футбол, баскетбол, битка и други “ – съобщи Георги Папазки, собстменик на компанията и към този момент вицепрезидент на БФ по таекуондо.


" Днес сме тук с цел да Ви показва моя другар и към този момент сътрудник, зам. ръководителя на БФТ Георги Папазки, който е притежател на една от най-големите компании в България. Това не е просто някакъв спонсорски или рекламен контракт. Ние сплотяваме сили, с една мощна компания, с която дружно да се опитаме да превърнем олимпийския спорт таекуондо  в ковачница за персони. Не единствено да създадем положителни спортисти, само че и положителни хора. За да се случи нещо съществено в спорта, няма какво да се лъжем, нужни са доста средства. Бюджета на федерацията е стеснен, а ние излизаме да се борим против федерации с многомилионни средства. Ние ще създадем един модел, тъй като тези които не желаят - търсят опрощение, а тези които желаят намират метод. Ние, заедно  ще покажем какъв е този метод ", показа президентът на БФТ Слави Бинев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР