Българска айкидо федерация ще вземе участие в Европейската нощ на

...
Българска айкидо федерация ще вземе участие в Европейската нощ на
Коментари Харесай

Българска айкидо федерация включва 6-годишна състезателка в Европейската нощ на спорта

Българска айкидо федерация ще вземе присъединяване в Европейската нощ на спорта (#BeActiveNight). В демонстрациите ще се включат клубовете айкидо клуб " Будо Морихей Уешиба ", КБИ " Айки Будо ", Централен Айкидо клуб " Сенсей Георги Иванов ". Събитието започва в 18,00 часа през днешния ден пред Националния замък на културата и е част от Европейската седмица на спорта#BeActive, проведена от Министерството на младежта и спорта. В демонстрациите ще се включи и едвам 6-годишната айкидока Мина Горанова, която ще покаже умения дружно с майка си Екатерина, кака си Габриела (8 г.) и батко си Теодор (13 г.).
 Министерство на младежта и спорта е главен уредник на Европейската седмица на спорта и за пета поредна година дава на жителите и гостите на столицата опцията да се допрян до разнообразни типове спорт. Тази година акцията е под мотото " Бъди деен, открий своя спорт, избери своя състезателен клуб!”.

#BeActive 2019 е част от самодейност на Европейската комисия за поощряване на спорта и физическата интензивност на жителите на Европейски Съюз. Национален координатор за България е ММС, съфинансиран по стратегия " Еразъм + " на Европейския съюз.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР