Българките не попадат в списъка на най-задоволените жени в Европа.

...
Българките не попадат в списъка на най-задоволените жени в Европа.
Коментари Харесай

10-те нации с най-задоволените жени в Европа

Българките не попадат в листата на най-задоволените дами в Европа. Разкривайки половите секрети на Стария континент, изследване откри, че дамите в Белгия са отличнички по оргазъм, написа английският вестник „ Daily Star “. Допитването е осъществено от уеб страницата за извънбрачни връзки VictoriaMilan и е обхванало над 8300 дами от 20 европейски страни.

„ Всички знаем, че са нужни малко повече време, старания и интерес, с цел да разберем какво тъкмо кара дамата да получи оргазъм. Настоящото допитване демонстрира, че дамите стават все по-уверени в това да показват гласно какво желаят, с цел да доближат кулминационната точка в секса. Задоволителният сексуален живот е от изгода за физическото и психическото здраве и прави всекидневието толкоз по-приятно “, споделят създателите на изследването.

Резултатите демонстрират, че шампионките в региона на оргазмите, белгийките, доближават до кулминационната точка в секса приблизително 13,86 пъти седмично. Следват ги французойките (11,34 пъти) и ирландките (10,64 пъти).

В челото на листата с отличничките по оргазъм намират място още британките (9,89), испанките (9,73), холандките (9,31), норвежките (9,17), шведките (8,82), италианките (8,26) и гъркините (7,84).

И още…

Блондинките може да се забавляват доста и да са по-известни, само че червенокоските вършат повече секс. Д-р Вернер Хабермехел от Хамбург е проучил стотици сластни германки, съпоставяйки ги по цвета на косите им.

„ Сексуалният живот на червенокосите е доста по-активен и богат на сътрудници от този на останалите дами “, споделя д-р Хабермехел.

И твърди, че даже „ промишлените “ рижи стартират да имат потребност от повече еротика, откакто сменят багрите на гривата си. Изследването потвърждава още, че „ огненокосите “ работят напряко и са доста по-директни.

Според психоложката Кристин Бауманс обаче по-добрият полов живот на червенокосите не се дължи на самите тях. Всичко идва от душeвността на мъжете. Червенокосите дами са по-малко от останалите и това ги трансформира в деликатес за мъжкото око.

Анкети настояват, че господата си падат по темпераментни мулатки и надарени блондита, само че практиката потвърждава, че незабавно са подготвени да легнат с някое копие на Джулия Робъртс.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР