Българката Виктория Томова отпадна в първия кръг на двойки на

...
Българката Виктория Томова отпадна в първия кръг на двойки на
Коментари Харесай

Виктория Томова отпадна на двойки на Australian Open

Българката Виктория Томова отпадна в първия кръг на двойки на Откритото състезание на Австралия по тенис. Най-добрата дейна българска тенисистка игра в тандем с младата рускиня Мира Андреева, а двете изгубиха с 4:6, 0:6 от Александра Саснович (Беларус) и Анна Блинкова (Русия).

Мачът продължи 56 минути, като Саснович и Блинкова направиха пет пробива в подаването на българо-руския тандем. И въпреки победителките да имаха 17 непредизвикани неточности против 12, те изковаха триумфа си 27 против едвам 9 уинъра.

Мачът стартира чудесно за Томова и Андреева, които направиха пробив още във втория гейм при първата им разкрила се опция. След това затвориха подаването си и поведоха с 3:0. От този миг до края не завоюваха единствено един гейм и не направиха нищо друго в мача.

Руската сензация Мира Андреева несъмнено не се вложи в мача, а евентуално и нямаше сили, откакто няколко часа по-рано сервира изненадата на сингъл,.

В идващия кръг Блинкова и Саснович ще игтраят против бразилката Беатрис Адад Мая и американката Тайлър Таунзенд. За първата ракета на България шампионатът продължава с втория й мач на сингъл – на следващия ден против украирката Елина Свитолина.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР