Българката с най-големите устни в света е на лов за

...
Българката с най-големите устни в света е на лов за
Коментари Харесай

Българката с най-големите устни в света на лов за мъж

Българката с най-големите устни в света е на лов за мъж , пишат международните медии, предава България Днес. Бившата студентка по философия Андреа Иванова , която си натъпка в устните и гърдите промишлени количества силиконови филъри, признава, че желае да се влюби бясно.

25-годишната нашенка, отвяла, и то с голяма преднина и починалата сексбомба Ан Никол Смит, прецизира, че с цел да й се случи това, е належащо „ любовта да е същинска “.

Като желязно изискване някогашната ескортаджийка слага евентуалните претенденти за сърцето й да одобряват без никакви ангажименти нейната визия.

„ Бих желала да срещна верния сътрудник за мен, тъй като любовта е най-красивото и значимо нещо на този свят. Много хора ми пишат в обществените мрежи и се веселя, че о вършат, с цел да мога да избера най-подходящия човек , който да обикна “, споделя Андреа.    

Днес тя била изключително придирчива към мъжете, с които излиза и се е научила да слага личното си мнение преди всичко.

Наскоро „ Джуките “, както я назовават в светските среди, даде обещание да сложи и различен международен връх – за най-големи скули . Тя щяла да употребява естествената конструкция на лицето си и да надгради, до момента в който реализира търсения резултат.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР