Българката Екатерина Стратиева си поставя високи цели за Европейския рали

...
Българката Екатерина Стратиева си поставя високи цели за Европейския рали
Коментари Харесай

Стратиева с високи цели за Европейския рали шампионат през 2020 г.

Българката Екатерина Стратиева си слага високи цели за Европейския рали шампионат през 2020 след третата си купа в ERC LadiesТ Trophy. 37-годишната Стратиева, която се състезава с "Пежо 208 R2 " за "Sainteloc Junior Team ", още веднъж заслужи наградата за номер 1 при дамите след 2014 и 2015 година.

През миналата акция записа победи при дамите в Кипър и в Унгария и второ място в Чехия в трите си участия през сезона. Така тя оказа помощ на "Sainteloc Junior Team " да завоюва отборната купа в Европейския рали шампионат.

"За сезон 2020 се надявам да имаме задоволително финансови средства и да продължим взаимната си работа със "Sainteloc Junior Team ", като с повече процедура през зимата да станем още по-бързи в надпреварите.

През този сезон се завърнах в Европейския рали шампионат след много дълго неявяване. Започвахме партньорство със "Sainteloc Junior Team " и всички от тима ми помогнаха да усещам по-добре колата и малко по малко да израсна ", разяснява Стратиева.

"Мечтата ми от години беше да карам "Пежо 208 R2 ". Радвам се, че още веднъж имах опцията да усещам адреналина и страстите. Черешката на тортата беше извоюваната трета купа в ERC LadiesТ Trophy. "

"Тази година беше още по-хубава с това, че върнах трофея в България. Сега желая да продължа да изживявам фантазиите си през 2020 година, да се завърна още по-бърза и да реализира още по-добри резултати ", добави тя.

Новият сезон в Европейския рали шампионат започва на 26 март в Португалия на азорския остров Сан Мигел. Кампанията ще включва общо осем надпревари - четири на асфалт и четири на трошляк.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР