България заслужава чисти, уютни и функционални училища и училищни дворове,

...
България заслужава чисти, уютни и функционални училища и училищни дворове,
Коментари Харесай

Емил Джасим: България не заслужава полузаконен пилон и намачкано и хвърлено на пода знаме

България заслужава чисти, уютни и функционални учебни заведения и учебни дворове, с цел да могат и деца и родители да се усещат част от общността в селото, квартала, града и страната.

 

България заслужава добра педиатрична грижа, до която болните деца и разтревожените им родители да имат бърз достъп без непотребни терзания.

 

България заслужава положително опазване на здравето, което да удължава достойния живот на всички, без да са нужни връзки, ходатайства и " мой човек ".

 

България заслужава модерна просветителна система, в която децата да се усещат мощни и сигурни в света заради знанието, а не заради нацепените мускули и увеличените джуки.

 

България заслужава нашите баби и дядовци да живеят почтено старините в положително здраве, с цел да се радват на функционално грамотните си внуци, а не да се чудят дали ще доживеят до идната седмица, тъй като животоподдържащото им лекарство го няма дали заради липса на импорт или тъй като е изкупено от отслабващи младежи.

 

България заслужава чиста природа, тъй като едва ли има друга страна, в която на толкоз малко повърхност да има такова биологично и географско многообразие, както е в родината ни, а не противен бетон, целящ да изпере мръсните пари на мафията.

 

България заслужава почтено място измежду другите европейски нации, какъвто безусловно е заветът на Левски, а не да бъде одобрявана за съветския троянски кон в Европейски Съюз и НАТО.

 

България заслужава бързо и дейно правосъдие, което да бъде разтуха на всеки български жител, че таман България ще му даде правдивост, без значение от обществения му статут, произхода му и религията му.

 

България заслужава опазване на историческото, археологическото о архитектурното завещание на всички нации, живели по нейните земи, тъй като таман те са ни създали такива, каквото сме.

 

България заслужава да помним предишното и да се въодушевяваме от него, само че да се гордеем с сегашното и да мечтаем за бъдещето ни дружно като български народ, който прави чудеса за бъдещето на децата си и проявава дълбока угриженост за възрастните, слабите и окаяните.

 

Всичко това не идва с полузаконен стълб с голяма бетонна основа в планината, намачкано и хвърлено на пода знаме и кебапчета, осветени от слово на съветския сътрудник Радев.

 

Ще пристигна с общи дългогодишни старания и със единодушие за общата ни фантазия за благополучие, която да преследваме дружно.
 
 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР