България загуби от Чехия с 1:2 в мач от III

...
България загуби от Чехия с 1:2 в мач от III
Коментари Харесай

България загуби от Чехия

България загуби от Чехия с 1:2 в мач от III кръг на евроквалификациите. На ст. " Дженерали Арена” в Прага Исмаил Иса (3) изненадващо откри с глава, а пред 13 500 души Патрик Шик (13 и 50) донеси трите точки за домакините. Чехите безусловно разкостиха " лъвовете " на Краси Балъков, за който това беше дебют отпред на националния тим.

Именно с назначението на Бала се очакваше някакво оживление в редиците на " трикольорите ", което обаче не се случи. Магическият халф направи няколко промени в стартовата единадесеторка, като Футболист №1 на България за 2018 година Кирил Десподов остана запаса, а титуляр излезе абсолютният дебютант Мартин Минчев. 18-годишният халф обаче прегоря и на почивката отстъпи мястото си на играча на Каляри.

Георги Сърмов също направи завръщане в представителния отбор като титуляр, а на върха на офанзивата действаше точно Исмаил Иса. В центъра на отбраната имаше още един дебютант в лицето на Кристиан Димитров, който попадна в отбранителното каре с надалеч по-опитните Страхил Попов, Васил Божиков и Антон Недялков.

Поражението ни остави на предпоследното четвърто място в нашата група с 2 точки след три мача. Англия е първа там с шест точки и два дуела. Сегашният ни противник е втори с 3 точки и още веднъж с две срещи. Другите два отбора са Косово и Черна гора с по два пункта след равенството 1:1, което направиха по същото време.

" Искаше ни се мачът да приключи по различен метод. Чехия беше на много положително равнище. Доволен съм от множеството неща, които желаех от футболистите ", сподели Балъков.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР