България трябва да се отървем от всички укро-орки, вкл. жени

...
България трябва да се отървем от всички укро-орки, вкл. жени
Коментари Харесай

Фенка на Възраждане: Тези укро-орки, жени и деца, трябва да направим животът им невъзможен

" България би трябвало да се отървем от всички укро-орки, включително дами и деца като създадем животът им в България неосъществим! "

Това написа симпатизантка на Политическа партия " Възраждане " в формалната група на партията в Telegram, алармира ни наш четец.

Проверката пък изиска запознаване с групата от близко. В Telegram " Възраждане " имат отегчителен формален канал, в който споделят изявленията на депутатите си и най-много на водача Костадин Костадинов, само че и надалеч по-любопитна група с над 1800 членове.

Едва ли някой има подозрение, че " Възраждане " е проруска партия. И въпреки всичко, Костадинов до неотдавна бе доста деликатен - като изтъкваше, че е срещу и Съединени американски щати, и Русия, и се интересува единствено от ползите на България.

Разбира се, оттогава насам заплаши държавното управление с война, даде обещание да върне трудовите лагери, и съвсем назова вицепрезидентката на Съединени американски щати " животно ".

Тези му изявления обаче не могат да стъпят и на дребния пръст на постовете на симпатизантите му.

https://www.clubz.bg/uploads/2022/05/1653054145_280946113_1865640726968802_4055089140631064214_n.jpg " border= " 0 " alt= " " width= " 750 " height= " 750 " />

" Помнете! Това не са бежанци! Това са терористи със задача, вкл и дамите, а какво ще излезе от тези деца е ясно от хилядите фрагменти в нета и от укро-нацистите, израстнали след ВСВ! "

Думите на симпатизантката на " Възраждане " извънредно припомнят тези на рускинята, чийто диалог със брачна половинка й - един от съветските окупатори в Украйна - бе оповестен от Радио " Свобода " преди дни. Въпросната жена изясни на брачна половинка си по какъв начин желае да изрязва " петолъчки на гърбовете " на украинските деца, по какъв начин би ги рязала, разстрелвала...

В поста се продължава с класическите путински опорки - по какъв начин богатите украинци идвали със скъпите си коли и безсрамно упражнявали напън върху " народ и държавно управление ".

" Хохлите са тук със задача да превземат от вътрешната страна, сходно на мюсюлманската " хиджра ", написа фенката на Костадинов.

Хиджра в действителност е просто думата, с която се дефинира началото на мюсюлманския календар - значи " овакантяване ", а точно напускането на град Мека и преместването в Медина на Мохамед и неговите почитатели през 622 година Но от кое място ти обща просвета...

Тя косвено зове и за гибелта на украинските деца, като отбелязва:

" Оставим ли дамите и децата им, доста скоро ще се надигнем пред украинския, наци-фашистки сюжет, който вместо да унищожи до крайник и до семтка бандеровците след ВСВ, оставя дамите и децата, потвърдено провинените мъже осъжда, само че по-голямата част от тях оцеляват... "

Странно е по какъв начин хора, които употребяват класическа нацистка изразителност, назовават някой различен нацист.

А останалата част от групата на " Възраждане " не е по-различна. Комбинират се антиваксърство, език на ненавист към малцинствата, " Америка ограби Близкия изток, следва Русия ", възхваляват се други диктатори като Болсонаро, популяризира се нормалната пропутинска агитация, само че и бисери като " Зеленски би трябвало да благодари на Путин, че му избави живота ".
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР