България става 15-тата страна в света, която ще публикува седмичната

...
България става 15-тата страна в света, която ще публикува седмичната
Коментари Харесай

Очаквайте всеки понеделник колонката на Ричард Брансън

България става 15-тата страна в света, която ще разгласява седмичната колонка на сър Ричард Брансън. И това се случва с помощта на нашия уебсайт „ МениджърНюз “, който купува правата от The New York Times Syndicate. От 17 април, всеки понеделник нашите читатели по едно и също време с милионите читатели на водещи международни медии, ще могат да прочетат предприемаческите препоръки на сър Ричард Брансън, да видят негови видеоклипове и друго особено наличие.

Нещо повече, всеки четец на „ МениджърНюз “ може да задава своите въпроси към Ричард Брансън на имейл: [email protected]. Сътрудниците на международно известния бизнесмен поучават да посочвате името си, страната, имейл-адреса и уеб страницата или изданието, където четете колонката.

Сър Ричард Брансън стартира да написа колонката си през 2010 година. Читателите й по света сега са десетки милиони, показват медийните специалисти на The New York Times Syndicate. Ние сме извънредно горди, че можем да влагаме в този план и да осигурим извънредно наличие на своите читатели.

СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ПРАВАТА THE NEW YORK TIMES SYNDICATE ПРЕДУПРЕЖДАВАТ, ЧЕ НИКАКВА ЧАСТ ОТ КОЛОНКИТЕ НА РИЧАРД БРАНСЪН НЕ МОЖЕ ДА съдебна експертиза ИЗПОЛЗВА, КОПИРА И ПРЕРАЗКАЗВА без тяхното категорично документално единодушие. Текстовете на Ричард Брансън в България се контролират по правилата на авторското право.

Сър Ричард Чарлз Никълъс Брансън е роден на 18 юли 1950 година, създател е на Virgin Group, която управлява над 400 компании. Един от най-популярните и сполучливи бизнесмени по света. Полага основите на империята си през 1970 година, когато основава компания за поръчка на музикални албуми по пощата. Малко по-късно започва Virgin Records и отваря магазин за музикални албуми на “Оксфорд Стрийт ” в Лондон и звукозаписно студио The Manor. Първият албум на Virgin е на Майк Олдфийлд, по-късно подписва контракти с Sex Pistols и Rolling Stones. През 1984 година Ричард Брансън основава Virgin Atlantic, с цел да я утвърди като една от водещите международни самолетни компании.

През годините една след друга се появяват Virgin Australia, Virgin America, Virgin Holidays, Virgin Limited Edition, Virgin Trains, Virgin Hotels и Virgin Galactic. Пътешествието в Космоса е фантазия за Ричард Брансън още от времето, когато следи по малкия екран кацането на Луната. В момента е в ход тестовата фаза на самодейността за търговски галактически полети, като Брансън ще се причисли със фамилията си към първия полет.

Днес Virgin е една от най-неустоимите международни марки, чиято активност се разгръща от транспортния и телекомуникационния до здравния, банковия, музикалния и развлекателния бизнес. За Virgin работят 71 хиляди души в 35 страни.

Ричард Брансън е почетен с рицарско звание през 1999 година за заслуги към предприемачеството.

Живее на първокласния частен остров Некер, дружно с втората си брачна половинка Джоан. Нощувка на извънредния курортен остров коства 52 хиляди паунда да нощ.

Ричард Брансън поддържа блог на адрес: http://virgin.com, където всеки ден написа по разнообразни тематики – от предприемачество, запазване на околната среда и стабилно развиване до пътешествия, музика и комизъм. Има повече от 11,5 млн. почитатели в пет обществени мрежи, създател е на шест книги, в това число автобиографичната Losing My Virginity.

The New York Times Syndicate който държи правата за колонката на Ричард Брансън, обезпечава наличие и разбори на събитията по света. За него работят 1000 публицисти в 39 страни.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР