България стартира кампанията си в Лигата на нациите (в слабашката

...
България стартира кампанията си в Лигата на нациите (в слабашката
Коментари Харесай

Северна Македония бе по-добра в Разград, но майсторски пас на Неделев ни отсрами

България започва акцията си в Лигата на нациите (в слабашката група " C " ) с беззъбо 1:1 в Разгрд против Северна Македония. Нашите имах единствено една сносна офанзива през целия мач и тъкмо с нея забиха гол. Гениален пас на Тодор Неделев с магичната левачка изведе Кирил Десподов самичък против вратаря и той невъзмутимо го трансферира, с цел да открие резултата в 13-ата минута. В останалото време 6000 души на " Хювефарма Арена " видяха постна, страхлива и безидейна продукция от командата на Ясен Петров. Комшиите бяха по-активни, владееха топката и е шанс, че не съумяха да занесат трите точки в Скопие.

Веднага след паузата гостите възвърнаха паритета посредством Рисотвски. Драмата можеше да настъпи в последната секунда на мача, когато съдията от Франция първо отсъди дузпа за България, само че след намесата на ВАР Жереми Пиняр анулира своето решение.

По този метод " лъвовете " заемат третото място в група 4. Лидерството е за Грузия, която се разправи с новобранеца Гибралтар. Именно против грузинците е и идващият мач на България. Това ще се случи след три дни още веднъж в Разград.
 Снимка 576229
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР