България спечели пълен комплект медали - златен, сребърен и бронзов,

...
България спечели пълен комплект медали - златен, сребърен и бронзов,
Коментари Харесай

Трогателно: Малките ни шампионки посветиха медалите си на лекарите

България завоюва цялостен комплект медали - златен, сребърен и бронзов, на финалите на обособените уреди при девойките на eвропейското състезание по художествена гимнастика в Киев (Украйна).
Стиляна Николова завоюва златно отличие на лента, откакто изигра ужасно комбиниране и получи оценка 21,550 точки. Тя стана и втора на финала на топка с 22,700 точки.
Това е първа европейска купа за България след 25-годишна пауза. За последно през 1995 година Теодора Александрова завоюва европейското злато в многобоя и във финала на обръч.
Другата българка Ева Брезалиева завоюва бронзово отличие на въже с 20,850 точки. Първоначално тя имаше оценка от 20,450, само че беше нараснала, откакто от българския щаб подадоха контестация.
 Българка сграбчи европейска купа по художествена гимнастика и заплака от наслада (ВИДЕО) Българка сграбчи европейска купа по художествена гимнастика и заплака от наслада (ВИДЕО)
България завоюва цялостен комплект медали на финалите на обособените уреди при девойките на Европейското състезание по художествена гимнасти...
Още по-трогателно обаче беше обръщението на младите гимнастички след голямото им достижение. Още при награждаването направиха усещания сълзите на наслада в очите.
Страхотно усещане направи, че чисто със затрогваща детска непорочност дребните гимнастички посветиха триумфа си на лекарите, които не престават борбата с пандемията в страната ни.
Вижте прочувственото им послание на страницата на българската федерация по художествена гимнастика във Фейбук:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР