България ще се рекламира във Вайбър. Световната комуникационна платформа обяви

...
България ще се рекламира във Вайбър. Световната комуникационна платформа обяви
Коментари Харесай

Чрез нов проект: България ще привлича туристи с Вайбър

България ще се популяризира във Вайбър. Световната информационна платформа разгласи съдействие с българско приложение и Министерството на туризма, с цел да улесни планирането на пътувания в страната.

Калоян и Виктория си уреждат среща посредством Вайбър.

Калоян: Хей!


Виктория: Здрасти!

Калоян: Удобно ли ти е тази вечер в 19:00 ч.?

Виктория: Да, къде?

В този миг Калоян може незабавно да изпрати изложение на препоръчаната дестинация и карта с прецизен адрес. Той получава тези данни от платформата " Обичам България ", до която Вайбър обезпечава директна връзка.

Атанас Райков - шеф " Бизнес развиване ", Viber, Централна и Източна Европа: " Само като напише в полето за текста в един чат името " манастир ", " ресторант " или " пещера ", непосредствено като натисне менюто за чат екстеншън - безусловно с две натискания - той може да потърси в тази база данни. "
Това значи, че Калоян няма потребност да излиза от диалога във Вайбър, с цел да събере и показа информация за мястото. По данни на информационната компания новата функционалност икономисва най-малко една минута за всяка дестинация, когато планирате пътешестване в България.

" По този метод ще се усили броя на обектите, които се посещават от туристите в границите на тяхното посещаване, а може би някои хора ще предпочетат България пред някоя друга опция. "

Николина Ангелкова - министър на туризма: " Съобразно анализите на Вайбър до 2022 година ще доближи до 3 милиарда консуматори. Новите технологии заемат все по-високо място и са извънредно значими при маркетинга, рекламата и планирането на дадена отмора. "
Според министър Ангелкова съдействието в началото ще насърчи вътрешния туризъм, като доближи българските консуматори на Вайбър. До идващото лято добавката би трябвало да бъде пригодена за потребление на общо 13 езика.
 © БТА
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР