България ще бъде представена от шестима боксьори при мъжете на

...
България ще бъде представена от шестима боксьори при мъжете на
Коментари Харесай

Рами Киуан: Имам добри шансове да взема квота за олимпийските игри в Париж догодина

България ще бъде показана от шестима боксьори при мъжете на Европейските игри в Полша. Форумът дава право за продобиване на квоти за Париж 2024.

Даниел Асенов, Хавиер Ибаньес, Радослав Росенов, Рами Киуан, Кристиян Николов и Йордан Морехон ще се борят за място на олимпийските игри на идното съревнование в Краков. Р

ами Киуан ще се бори за оценките в категория до 71 кг. Киуан загуби на четвъртфиналите на международното състезание в Ташкент предишния месец.

„ Чувствам се сносно. Всяка седмица се приспособявам от ден на ден към новата си категория и считам, че имам положителни шансове да взема квота за олимпийските игри в Париж следващата година. В добра форма съм още от началото на годината, показах се добре на Купа „ Странджа “ и на международното състезание. Има още какво да желая от себе си, само че макар трудностите, пред които бях изправен, мисля, че се показах на едно положително равнище. Успявам да се оправя с упованията към мен, давам отговор на упованията и се надявам отсега нататък да продължа да го върша. Смятам, че по-силната конкуренция в тази категория до 71 кг в отвън Европа, по този начин, че чакам да среща по-слаби съперници, които не недооценявам “, съобщи Рами Киуан пред камерата на Българска национална телевизия.

Автор: Десислава Францова




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР