България се прощава с двамата полицаи - 31-годишният Йордан Илиев

...
България се прощава с двамата полицаи - 31-годишният Йордан Илиев
Коментари Харесай

Полицаи от различни градове почетоха паметта на загиналите си колеги от Бургас

България се прости с двамата служители на реда - 31-годишният Йордан Илиев и 43-годишният Атанас Градев - които починаха в злополука, пробвайки се да спрат рейс, пренасящ незаконно мигранти.  Същото направиха и сътрудниците им от Кюстендил и други градове на страната, написа.

Точно в 13 часа полицейски сирени прозвучаха в цяла България в символ на респект към починалите чиновници на реда в Бургас.  Полицейски чиновници от Видин уважиха паметта на починалите с едноминутно безмълвие и включена звукова и светлинна сигнализация на патрулен автомобил пред постройката на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.  Днес в Бургас и региона е разгласен ден за печал. 

С писък на сирени и едноминутно безмълвие бургаските пожарникари уважиха паметта на двамата служители на реда Атанас Градев и Йордан Илиев, пометени от рейс, цялостен с мигранти, съобщи кореспондент на Burgas24.bg.

Пред постройката на РДПБЗН - Бургас бяха строени противопожарните коли, а персоналният състав застана на колене и сведе глави. Униформени се събраха на основни места в София, Бургас, Благоевград, Пловдив, Асеновград и други градове.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР