България се очертава като безспорен лидер на Балканите, страната ни

...
България се очертава като безспорен лидер на Балканите, страната ни
Коментари Харесай

Цветанов: България се очертава като безспорен лидер на Балканите

България се обрисува като неоспорим водач на Балканите, страната ни стои все по-добре във външен проект, съобщи пред публицисти във Видин ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила.

Той уточни, че страната ни е посочена за образец измежду страните от Югоизточна Европа поради финансовата непоклатимост и има опция да се възползва от европейската взаимност.

Убеден съм, че след няколко месеца, когато България поеме председателството на Съвета на Европейския съюз, ще можем да генерираме политики, които ще бъдат значими за страните от съюза. Искам да посоча и извънредно високото доверие, което бе обещано за Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През... към профила, която към този момент е еврокомисар. При нейното чуване имаше политически консенсус от всички политически фамилии в Европейския парламент, сподели Цветанов, представен от "Фокус ". Той уточни, че утвърждението, което е получила Мария Габриел, значи самопризнание и за стабилността на страната ни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР